Kérdésed van, elakadtál?

Nézz körül itt, segítünk megoldást találni a problémádra.

Leggyakoribb kérdések

Mi a BOOKR Suli?

A BOOKR Suli egy elsősorban intézmények számára fejlesztett pedagógiai módszertani csomag, amely digitalizált formában mutatja be a magyar nyelv és irodalom tantárgyhoz kapcsolódó kerettanterv kötelező és ajánlott olvasmányait az 1-8. osztályos tanulók számára.

Mit tartalmaz a könyvtár?

Animált hangoskönyveket és készségfejlesztő feladatokat, amely lefedi a kerettantervben előírt törzsanyag és kiegészítő tartalom 70%-át. Többek között olyan versek, mesék, novellák és regények digitalizált változataival találkozhatsz a BOOKR Suliban, mint a Vuk, a János vitéz, a Mama, az Anyám tyúkja,  a Gőgös Gúnár Gedeon, a Kőleves, az Őrizem a szemed, a Családi kör és a Himnusz.

Milyen eszközökön használható a BOOKR Suli?

A BOOKR Suli ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházakból bármely okostelefonra, tabletre és iPadre. 2022 novemberétől pedig már számítógépen, laptopon és interaktív táblán is tudod használni.

Hogyan próbálhatom ki az alkalmazást?

Igényelj 14 napos próbaidőszakot itt, és próbáld ki az alkalmazást ingyen! A próbaidőszakos regisztráció semmilyen kötelezettséget nem von maga után.

Mennyibe kerül a BOOKR Suli?

Iskolai csomag: 40.000 Ft / iskola / év korlátlan hozzáféréssel
Egyéni csomag: 3500 Ft / diák / év + ÁFA

A tankönyvjegyzékről is beszerezhető a BOOKR Suli?

Igen! Válaszd ki a tankönyvlistáról az angol nyelvű BOOKR Class-t, és mellé ajándékba adjuk az egész iskoládnak a szövegértés-fejlesztő BOOKR Sulit. Tankönyvrendelési kód: MB-87255

Töltsd le a részletes használati útmutatót!

Mi a BOOKR Suli?

A BOOKR Suli egy elsősorban intézmények számára fejlesztett pedagógiai módszertani csomag, amely digitalizált formában mutatja be a magyar nyelv és irodalom tantárgyhoz kapcsolódó kerettanterv kötelező és ajánlott olvasmányait az 1-8. osztályos tanulók számára.

Miből áll a BOOKR Suli módszertani csomag?

Egy animált hangoskönyveket és készségfejlesztő feladatokat tartalmazó mobil- és számítógépes alkalmazásból, valamint egy kifejezetten pedagógusok számára készült, tanulói tevékenység naplózására szolgáló tanári adminisztrációs felületből.

Milyen könyvek találhatók a BOOKR Suliban?

A BOOKR Suli könyvtára lefedi a kerettantervben előírt törzsanyag és kiegészítő tartalom 70%-át. Többek között olyan versek, mesék, novellák és regények digitalizált változataival találkozhatsz benne, mint a Vuk, a János vitéz, a Mama, az Anyám tyúkja,  a Gőgös Gúnár Gedeon, a Kőleves, az Őrizem a szemed, a Családi kör és a Himnusz.

Hogyan épülnek fel a BOOKR Suli könyvei?

A BOOKR Suliban olvasható interaktív történetek ötvözik a hangoskönyvek, az animált e-könyvek és a képességfejlesztő játékok jellemzőit.

Milyen funkciókkal találkozhatsz a könyvtárban?

  • korlátlan hozzáférés 150+ interaktív, animált hangoskönyvhöz

  • állítható hangos felolvasás

  • választható szövegkövetés

  • választható szótagoló funkció

  • 4 db anyanyelvi kompetenciát fejlesztő feladat

  • trófeák gyűjtésének lehetősége

  • ajánlott olvasmányok polc (egyedi olvasási rend)

  • letöltés, offline mód

/A BOOKR Suli könyvei szövegmegértést támogató animációkkal, ki-bekapcsolható hangos felolvasással, valamint szövegkövető funkcióval rendelkeznek. Az olvasmányokat készségfejlesztő feladatok követik, az 1-2. osztályosoknak szóló könyvek pedig szótagolva is olvashatók./

Milyen feladatokkal találkozhatsz a könyvek végén?

Az olvasmányok végén anyanyelvi kompetenciát fejlesztő feladatok találhatók szövegértés-fejlesztő, szókincsbővítő és helyesírás-fejlesztő fókusszal (pl. mondat-kiegészítés, szinonima-/ellentétpár-keresés, kvíz, szómagyarázat, igaz/hamis, események időrendbe állítása, szó- és mondatalkotás, memória).

Milyen készségeket fejlesztenek a BOOKR Suli könyvei és feladatai?

A feladatok célja olyan kulcsfontosságú készségek fejlesztése, mint a szövegértés, logika, memória, kritikus gondolkodás, finommotorikus mozgás, kreativitás, önállóság, gyorsmegoldó készség.

Milyen eszközökön használható a BOOKR Suli?

A BOOKR Suli ingyenesen letölthető a Google Play és az App Store áruházakból bármely okostelefonra, tabletre és iPadre. 2022 szeptemberétől pedig már számítógépen, laptopon és interaktív táblán is tudjátok használni.

Milyen korosztálynak ajánljuk a BOOKR Sulit?

A könyvtár az általános iskola 1-8. osztályos tanulói számára tartalmaz ajánlott és kötelező olvasmányokat digitális formában.

Miért csak a 4. oldalig tudom megnézni a könyveket?

Bejelentkezés nélkül a 4. oldalig van lehetőséged beleolvasni a könyvekbe. Ahhoz, hogy a könyveket teljes terjedelmükben, a hozzájuk tartozó feladatokkal együtt meg tudd nézni, jelentkezz be az alkalmazásba egyedi belépési kódoddal.

Hogyan tudom teljes terjedelemben megnézni a könyveket?

Ahhoz, hogy a könyveket teljes terjedelmükben, a hozzájuk tartozó feladatokkal együtt meg tudd nézni, jelentkezz be az alkalmazásba egyedi belépési kódoddal, amely származhat előfizetésből és próbaidőszakból is.

Hogyan próbálhatom ki a BOOKR Sulit?

Igényelj 14 napos próbaidőszakot, és próbáld ki az alkalmazást ingyen! A próbaidőszakos regisztráció semmilyen kötelezettséget nem von maga után.

Hogyan tudok belépni a BOOKR Suli tanári admin rendszerébe?

Jelentkezz be a tanári admin oldalra regisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal!

Van hozzáférésem, de nem tudok bejelentkezni a tanári rendszerbe.

Kérjük, győződj meg róla, hogy biztosan a regisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal próbálsz meg belépni a felületre. Amennyiben a jelszavaddal akadt valamilyen probléma, kattints a “Jelszó emlékeztető” lehetőségre, és kíséreld meg a belépést az e-mailben kiküldött új jelszavaddal. Ha így sem jártál sikerrel, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a [email protected] címen. 

Hol tudok BOOKR Suli előfizetést vásárolni?

A BOOKR Sulit kétféleképpen is megrendelheted: a tankönyvjegyzéken keresztül az egész iskoládnak, vagy tőlünk, annyi diáknak, amennyinek szeretnéd.

Mennyibe kerül a BOOKR Suli?

Iskolai csomag: 40.000 Ft / iskola / év korlátlan hozzáféréssel
Egyéni csomag: 3500 Ft / diák / év + ÁFA

A tankönyvjegyzéken keresztül is beszerezhető a BOOKR Suli?

Igen! Válaszd ki a tankönyvlistáról az angol nyelvű BOOKR Class-t, és mellé ajándékba adjuk az egész iskoládnak a szövegértés-fejlesztő BOOKR Sulit. Tankönyvrendelési kód: MB-87255

Érdeklődnék, de nem vagyok pedagógus. Használhatom én is a BOOKR Sulit?

Igen! Magánszemélyként (pl. szülőként, nagyszülőként) ezen az oldalon tudsz BOOKR Suli előfizetést vásárolni.

Nem találod a kérdésedre a választ?